x
DOMAK

Domak Ast 1450 V6 10HP 380 Volt Çelik Gövdeli Atık Su Dalgıç Pompa

Ürün Kodu : HBCV0000042MHK
Yorum Ekle
60.257,27 TL
KDV Dahil
Havale ile
:
59.052,12 TL
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • DOMAK AST1450 V6 ATIK SU DALGIÇ POMPA

    Dalgıç pompalar; temiz su, yağmur suyu ve kirli suyu pompalamak için kullanılmaktadır. Drenaj dalgıç pompalar ise temiz, az kirli sularda yağmur nedeniyle ya da farklı nedenlerle biriken suları aktarmak veya tahliye etmek için kullanılan pompalardır.

    Domak AST1450 V6 Atık Su Dalgıç Pompa Kullanım Alanları

    Bu tür pompalar genel olarak evsel atıklar, kanalizasyon, endüstriyel atıklar, drenaj işleri, yağmur suları, lifli akışkanlar, artırma tesisleri, apartmanlar, oteller, hastaneler, tatil köyleri ve sosyal tesislerde kullanılmaktadır.

    Domak AST1450 V6 Atık Su Dalgıç Pompa Kullanım Özellikleri

    • HP: 10
    • Giriş/Çıkış: 4”
    • Devir Sayısı: 2900 d/d
    • Sızdırmazlık: Mekanik Salmastra
    • Basılacak Sıvı Sıcaklığı: 1 derece – 40 derece
    • Basılacak Sıvı Yoğunluğu: 1,2 gr/cm3
    • Standart Üretim: Pik Döküm (GG 25)
    • Opsiyonel Üretim: Sfero Döküm (GGG 40) – Bronz Döküm (G-CuSn10)

     

    Domak AST1450 V6 Atık Su Dalgıç Pompa ve web sitemizde yer alan diğer tüm pompalarda kullanmak üzere ihtiyacınız olabilecek manometre modelleri, termometre modelleri, su seviye flatörü modelleri, basınç şalteri modelleri, basınç düşürücüler, emniyet ventilleri, boru ve hortum modelleri gibi malzemelere tesisat malzemelerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    DOĞRU VE GÜVENİLİR ALIŞVERİŞİN ADRESİ #PompaMarketim

    Sektördeki 35 yıllık bilgi birikimimiz ve tecrübelerimizle doğru ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. pompamarketim.com web sitemizdeki dalgıç pompalar, keson kuyu pompalar, sintine pompalar, hidroforlar, yangın pompalar, havuz pompalar, jet pompalar, klapeli pompalar, mazot ve yağ aktarma pompalar, motopomlar, preferikal pompalar, santrifüj pompalar, sıcak su pompalar, dikey kademeli pompalar, yatay kademeli pompalar ve sirkülasyon pompalardan satın aldığınız ürünlerimizin her biri Pompa Marketim güvencesiyle sizlere sunulmaktadır. Ürünlerimizin her biri üretici firmaları garantisi altındadır. Ayrıntılı bilgilere ulaşmak isterseniz Garanti ve Ürün İade Koşulları ifadelerinin üzerlerine tıklayarak ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz. Web sitemizden hafta içi saat 15:00’a kadar yapacağınız aynı gün kargo ibareli ürün alışverişleri aynı gün anlaşmalı olduğumuz kargo şirketine teslim edilmektedir. Ancak özel üretim ürünlerin teslim süreleri farklılık göstermektedir. Bayram ve resmî tatil günlerinde teslimat yapılmamaktadır. Daha fazla bilgiye Teslimat Koşulları ifadesinin üzerine tıklayarak ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz.

    DOMAK POMPA

    Dünya pompacılığındaki gelişmeleri, yeni teknolojileri ve imalat sistemlerini kendi özgü kalite anlayışıyla birleştirerek üretim yolculuğunu sürdüren DOMAK Pompa, 1962 yılında kurulmuş ve Samsun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında döküm işlemleri dahil olmak üzere bütün üretim safhalarını tek bir çatı altında gerçekleştirerek su pompası üretiminde devam etmektedir. DOMAK Pompa 500 çeşidi aşkın pompa ve hidrofor üretimiyle sektördeki yerini, kaliteli ürünler ve uygun fiyatlarla tutarlı satış politikasıyla emin adımlarla ticari yürüyüşünü sürdürmektedir.

    
    
    Ürün Özellikleri
    Hp
    :
    10 Hp
    Volt
    :
    380 Volt
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.